Minggu, 11 Januari 2015

tempat wisata di garut yang bagus

De charme van toeristische plekken in Garut ligt in haar natuurlijke schoonheid, charmante. Arrowroot is gekend sinds een lange tijd met een populaire tour bestemmingen, onder hen Mount Papandayan, thermische Cipanas, Indonesië tot daar Baden. Van de stad Bandung, kunt u aankomt in Arrowroot met kilometers reizen zoveel 60 mijl afstand.

Arrowroot is beroemd om zijn typische cadeauwinkel genaamd dodol Garut. Naast voedsel heeft Arrowroot ook een grote naam in de wereld van lederen ambacht. Een aantal kledingproducten uit de huid, zoals een jas en handschoenen heeft haar kwaliteit erkend als zijnde een van de beste van de regio West-Java.

Een heleboel dingen die kunnen gebeuren in Garut, variërend van een bezoek aan een aantal attracties, verkennen van de culinaire Arrowroot Maranta Arundinacea, om te winkelen voor een verscheidenheid van lederen producten zoals schoenen, jas, enz.

Dankzij de ligging in het zuiden van de West-Java heeft Arrowroot dan ook stranden met uitzicht op zee. Een van de hoogtepunten is het strand Santolo, gelegen ongeveer 3,5 uur van Garut stadscentrum.

Lees ook: deze 8 bezienswaardigheden in Bandung de meest bekendeToeristische attracties In Garut
De volgende zijn een aantal bezienswaardigheden in Garut van de meest populaire en interessant zijn om te bezoeken. Allermeest naar de toeristische bestemmingen in Garut is een boeiende natuurlijke attracties.

Mount Papandayan in Garut
Mount Papandayan in Garut
1. mount Papandayan

Mount Papandayan is een vulkaan met een hoogte van 2.622 m boven de zeespiegel en heeft een actieve krater. Garut attracties deze heeft zijn charme in een prachtige natuurlijke panorama, de krater van de berg, waar camping is interessant, alsmede in het natuurpark.

Enkele van de activiteiten die kunnen worden uitgevoerd, onder anderen, wandelen, wandelen, fotografie en bos recreatie. Dit zou zeer zinvol zijn voor degenen onder u die graag natuur tours door het bos.

Mount Papandayan is gelegen in het dorp van Sirna Jaya en heilige geurige Village, sub-district van Indonesië, Garut, slechts ongeveer 15 mijl van het centrum van de stad van Garut. Op het terrein van deze aard is er ook een natuurreservaat bestemd voor de onderzoeksinteresses van flora en fauna.

Lees ook: de charme van Lembang, Bandung in Mt. Tangkuban Perahu

Op Cangkuang tempel
Op Cangkuang tempel
2. op Cangkuang tempel

Dit is een hindoe tempel gelegen in Garut, deze tempel heeft gestaan sinds de dagen van het Koninkrijk van Sunda Galuh Koninkrijk, dat wil zeggen eerst. Op Cangkuang tempel gelegen in het dorp op Cangkuang, Leles, Garut District.

Op Cangkuang tempel is een cultureel erfgoed die bleef bewaard tot nu toe. Op Cangkuang tempel komt naam van de naam van een dorp, dat dorp op Cangkuang.

De naam van het dorp op Cangkuang zelf komt van de naam van een boom, Cangkuang boom (Pandanus Furcatus) dat er veel rond het graf van de dienaar van de grootouder Arif Muhammad zijn opgeroepen.

Warm Water Cipanas Arrowroot
Warm Water Cipanas Arrowroot
3. thermische baden Cipanas Arrowroot

Warmwaterbron toeristisch gebied in Cipanas Garut is een van de populaire toeristische attracties in Garut. Deze bezienswaardigheden zijn altijd vol met bezoekers. U vindt veel hotels, herbergen, om er de bungalow. Locatie van Cipanas deze hete lente is niet ver van het stadscentrum, slechts over Arrowroot 6 km. die u kunt er gemakkelijk komen binnen 15 minuten.

Warm water op Cipanas bevat verschillende mineralen die goed zijn voor de gezondheid van het lichaam evenals hebbend helende eigenschappen. Warm water temperatuur varieert van 37 tot 46 graden Celsius.

U kunt in de openlucht thermale baden, verjongen van het lichaam en los stijve spieren, evenals voor ontspanning. Op het gebied van Cipanas Arrowroot, kunt u ook kiezen om te doen wandel- en paragliding op Mount Thunder.

Daar in Garut, Indonesië
Daar in Garut, Indonesië
4. Vandaar, Indonesië

Er is een meer, Indonesië, omgeven door rijstvelden en dorpen met een bevolking van bergpanorama van aard dat zo boeit. Toeristische attracties in Garut voort zulks men, vindt u vele activiteiten, zoals het beklimmen van de bamboevlot, water fietsen, kano, visserij en jetskiën.

Een prachtige natuurlijke panorama is een hoofdattractie er, Indonesië, Garut surefire toeristische bestemmingen wordt steeds populairder als een toeristische bestemming aantrekken van gezinnen.

Een volledige openbare voorzieningen op het gebied van toerisme zal ervoor zorgen dat uw reis aangenaam worden zal voor het zijn daar. Van het centrum van Arrowroot, zou u zo veel als 13 mijl te kunnen om er, Indonesië reizen of reizen ongeveer 30 minuten.

Witte krater Telagabodas
Witte krater Telagabodas
5. witte krater Telagabodas

Als u wenst te bezoeken van de bezienswaardigheden in Garut is geladen, dan de natuurlijke schoonheid van witte krater Telagabodas interessant was. Telagabodas wat betekent White Lake.

In plaatsen deze Arrowroot, voelt u zich zo verse berglucht, kijken naar de groene heuvels van de Khalifa. Haar schoonheid is in het algemeen, niet veel anders met wat kan

tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun

Tidak ada komentar:

Posting Komentar