Minggu, 11 Januari 2015

tempat wisata di daerah garut jawa barat

Tourist kohad: Garut võlu seisneb selle loomulik ilu, võluv. Maranta on teada juba pikka aega populaarne tour sihtkoht, nende seas Mount Papandayan, termiline baths Cipanas, Indoneesia kuni seal. Bandung linnast saab saabuvad maranta kilometraaži reisida nii palju kui 60 miili kaugusel.

Maranta on kuulus oma nn dodol: Garut tüüpiline Kingitustepood. Lisaks toidule, maranta on ka suur nimi nahast käsitöö maailmas. Numbri rõivatoodete nahk jope ja kindad on tunnistanud selle kvaliteet on üks Lääne-Jaava piirkonna parimaid.

Palju asju, mida saab teha Garut, ulatudes külastavad köidavad, uurides kulinaarse maranta Maranta Arundinacea, osta erinevaid nahast tooteid nagu kingad, jope jne.

Tänu oma asukohale South West Java ja seejärel maranta on ka rannad pakuvad vaadet merele. Üks tipphetki on beach Santolo, asub umbes 3,5 tundi: Garut kesklinnast.

Loe ka: selle 8 vaatamisväärsused Bandung kõige kuulsam



Vaatamisväärsused: Garut
Järgnevalt köidavad Garut populaarne ja huvitav külastada. Enamik turismisihtkohtade Garut on kütkestav looduslikke vaatamisväärsusi.

Mount Papandayan: Garut
Mount Papandayan: Garut
1. mount Papandayan

Mount Papandayan on vulkaan 2.622 m üle merepinna tõus ja aktiivne kraater. : Garut vaatamisväärsused see üks on oma võlu ilus looduslik panorama, mägi, kus Kämping on huvitav, samuti on looduspargi kraater.

Mõned saab teha teistega, trekking, Matkamine, fotograafia ja metsa puhkuseks tegevusega. See oleks väga sobiv neile, kes armastavad Loodusreisid läbi metsa.

Mount Papandayan asub küla Sirna Jaya ja Sacred Fragrant Village, Indoneesia Sub-District,: Garut, ainult umbes 15 miili kaugusel: Garut town center. Seda laadi Aed on ka sihtotstarbeliselt teadusuuringute huvid taimestikku ja loomastikku looduskaitseala.

Loe ka: võlu: Lembang, Bandung Mt. Tangkuban Perahu

Cangkuang Temple
Cangkuang Temple
2. linna Cangkuang Temple

See on hindude tempel asub Garut, see tempel on seisnud Kuna päeva Kingdom of Sunda Galuh kuningriiki, st kõigepealt. Cangkuang Temple asub Cangkuang, Leles,: Garut linnaosas külas.

On Cangkuang Temple kultuuriline pärand, mida jäi kuni tänaseni säilinud. Cangkuang Temple nimi pärineb küla, et külas Cangkuang nimi.

Cangkuang, ise küla nimi pärineb kutsus Cangkuang puu (Pandanus Furcatus) on palju ümber vanavanema Arif Muhammad sulane haud puu nimi.

Kuuma vee Cipanas maranta
Kuuma vee Cipanas maranta
3. termaalsaunade Cipanas maranta

Hot spring turismi ala Cipanas Garut on üks Garut populaarsed vaatamisväärsused. Need vaatamisväärsused on alati väga palju külastajaid. Leiad paljud hotellid, inns bungalow seal. Cipanas hot spring asukoht pole kaugeltki ainult umbes maranta 6 km. saate lihtsalt seal 15 minutiga kesklinna.

Cipanas vesi sisaldab eri mineraale, mis on hea tervise keha samuti võttes ravi omadused. Sooja vee temperatuur ulatub 37 46 kraadi Celsiuse järgi.

Väljas termaalsaunade saab noorendada keha ja lahti jäik lihased lõõgastuda. Cipanas maranta valdkonnas saab valida teha, Matkamine ja liuglangevarjuga lendamine kell Mount kõu.

Seal Indoneesias: Garut
Seal Indoneesias: Garut
4. sealt, Indoneesia

Seal on järv, Indoneesia, ümbritsevad riisipõllud ja külade rahvastiku mägi laadi panorama, mis nii võlub. Vaatamisväärsused: Garut selle ühe, leiad palju tegevusi nagu ronimine bambusest parv vee biking kanuu, Kalastamine ja skuutrisõiduga.

Kaunis looduslik panorama on peamine vaatamisväärsus, Indoneesia,: Garut surefire turismisihtkohti on saamas populaarne turismiobjekt, meelitades peredele.

Täielik avalike rajatiste turismi valdkonnas tagab, et teie reis on seal mõnus. Alates maranta center oleks reisida kaugele 13 miili saaks sinna, Indoneesia või sõita umbes 30 minutit.

Valge kraater Telagabodas
Valge kraater Telagabodas
5. valge kraater Telagabodas

Kui soovite külastada vaatamisväärsusi Garut on koormatud, siis välisterrassil valge kraater Telagabodas oli huvitav. Telagabodas tähendab valge järv.

Kohtades need maranta tunnete nii värske mägitõugu õhk, vaadates selle Khalifa rohelised mäed. Üldiselt oma ilu ei ole palju erinev me saame

tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun

8 komentar: