Minggu, 11 Januari 2015

tempat wisata d garut jawa barat

Kouzlo turistických center v Garut spočívá v jeho přírodní krásy, okouzlující. Marantové je známo, protože dlouhou dobu s populární turistické destinace, mezi nimi Mount Papandayan, termální lázně Cipanas, Indonésie až tam. Od města Bandung můžete přijet v Marantové s najeto cestování až 60 kilometrů daleko.

Marantové je známé pro své typické suvenýry zvané dodol Garut. Kromě potravin maranta také má velké jméno na světě kůže řemesla. Řadu oděvních výrobků z kůže, bundu a rukavice uznal jeho kvality jako jeden z nejlepších v regionu západní Jáva.

Mnoho věcí, které lze provést v Garut, od návštěvě řada atrakcí, zkoumání kulinářské Marantové Maranta Arundinacea, nakupovat různé výrobky z kůže jako boty, bundu, atd.

Díky své poloze v jižní části západní Jáva pak Marantové má také pláže s panoramatickým výhledem na moře. Jedním z vrcholů je pláž Santolo, která se nachází asi 3,5 hodiny od centra města Garut.

Přečtěte si také: Tento 8 památek v Bandung nejslavnější



Turistické atrakce ve městě Garut
Zde jsou řadou atrakcí v Garut populární a zajímavé zavítat. Většina turistických cílů v Garut je podmanivý přírodních zajímavostí.

Mount Papandayan ve městě Garut
Mount Papandayan ve městě Garut
1. mount Papandayan

Mount Papandayan je sopka s elevací 2.622 m nad mořem a má aktivní kráter. Garut atrakce tahle má své kouzlo v krásné přírodní panorama kráteru hory, kde kempování je zajímavé, stejně jako v přírodním parku.

Některé z aktivit, které mohou být prováděny, mimo jiné, treking, turistika, fotografování a lesní rekreace. To by bylo velmi vhodné pro ty z vás, kteří mají rádi přírodní výlety lesem.

Mount Papandayan se nachází v obci Sirna Jaya a posvátné aromatická vesnice, nižšího z Indonésie, Garut, pouze asi 15 kilometrů od centra města Garut. V areálu tohoto druhu je přírodní rezervací pro výzkumné zájmy flóry a fauny.

Přečtěte si také: kouzlo Lembang, Bandung v Mt. Tangkuban Perahu

Na Cangkuang chrám
Na Cangkuang chrám
2. na Cangkuang chrám

Je to hinduistický chrám v městě Garut, tento chrám stál od dob království Sunda Galuh království, tedy první. Na Cangkuang chrámu se nachází ve vesnici na Cangkuang, Leles, Garut okres.

Cangkuang chrám je kulturní dědictví, které zůstaly zachovány dodnes. Na Cangkuang chrámu jméno pochází z názvu vesnice, vesnice na Cangkuang.

Jméno obce na Cangkuang, sama pochází z názvu stromu vyzvala stromu Cangkuang (Pandanus Furcatus), že existuje mnoho kolem hrobky služebník Arif Muhammad prarodiče.

Marantové Cipanas horké vody
Marantové Cipanas horké vody
3. termální lázně Cipanas maranta

Oblast cestovního ruchu horký pramen v Cipanas Garut je jedním z oblíbených turistických atrakcí ve městě Garut. Tyto památky jsou vždy nejvíc návštěvníků. Mnohé hotely, hostince, ke mně tam můžete najít. Umístění Cipanas tento horký pramen není daleko od centra města, jen o Marantové 6 km., se snadno dostanete do 15 minut.

Teplé vody na Cipanas obsahuje různé minerály, které jsou dobré pro zdraví těla, stejně jako má léčivé vlastnosti. Teplota teplé vody se pohybuje od 37 do 46 stupňů Celsia.

Venkovní termální koupele, můžete omladit tělo a uvolnit tuhé svaly, stejně jako pro relaxaci. V oblasti Cipanas maranta můžete také udělat pěší a paragliding na Mount Thunder.

Tam v Garut, Indonésie
Tam v Garut, Indonésie
4. odtud, Indonésie

Tam je jezero, Indonésie, uprostřed rýžových polí a obcí s počtem obyvatel horské přírody Panorama, které tak uchvátí. Turistické atrakce ve městě Garut na tento jeden, můžete najít mnoho aktivit, jako je horolezectví, bambusový vor, vodních kolech, kánoe, rybaření a vodní lyžování.

Krásné přírodní panorama je hlavní atrakcí, Indonésie, Garut surefire turistických destinací se stává populární jako turistické destinace přitahuje rodiny.

Kompletní veřejných zařízení v oblasti cestovního ruchu zajistí, že vaše cesta bude příjemné tam. Od centra maranta by necestuj 13 mil, aby mohli se tam dostat, Indonésie, nebo cestovat asi 30 minut.

Bílá kráter Telagabodas
Bílá kráter Telagabodas
5. bílé kráter Telagabodas

Pokud chcete navštívit památky ve městě Garut je načten, pak přírodní krásy bílých Telagabodas kráter byl zajímavý. Telagabodas, což znamená bílé jezero.

V místech těchto maranta, budete cítit tak čerstvý horský vzduch, sledování na zelených kopcích Khalifa. Obecně její krása není příliš odlišná s co

tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun

2 komentar: