Minggu, 11 Januari 2015

tempat wisata belanja di garut

Turisti paikat Garut viehätys piilee sen luonnon kauneus, viehättävä. Arrow on ollut tiedossa, koska pitkän aikaa suosittuja kiertoajeluja kohteisiin, muun muassa Mount Papandayan thermal baths Cipanas, Indonesia kunnes ei. Bandung City voit saapua Arrow mittarilukema matkustaa niin paljon kuin 60 mailin päässä.

Arrowjuuri on tunnettu sen nimeltään dodol Garut tyypillinen lahjatavarakauppa. Lisäksi elintarvikkeet arrowjuuri on iso nimi maailmaan nahka veneet. Joukko vaatetustuotteiden iho, kuten takki ja hanskat on tunnustanut sen laatu on yksi Länsi-Jaavalla alueen paras.

Paljon asioita voi tapahtua Garut, vaihtelevat useista nähtävyyksistä, vierailevat tutustua kulinaarisia Arrow Maranta Arundinacea ostaa erilaisia Nahkatuotteet kuten kengät, takki, jne.

Paikalla Etelä-Länsi-Jaavalla arrowjuuri on sitten myös rannat panoraamanäköalalla merelle. Yksi kohokohdista on ranta Santolo, joka sijaitsee noin 3,5 tuntia Garut keskustassa.

Lue myös: Tämä 8 nähtävyydet Lontoossa tunnetuin



Nähtävyydet kohteessa Garut
Seuraavassa on useita nähtävyyksiä kaupungissa Garut suositusta ja mielenkiintoista käydä. Suurin osa Garut matkailukohteita on kiehtova luonnon nähtävyyksiä.

Mount Papandayan Garut
Mount Papandayan Garut
1. mount Papandayan

Mount Papandayan on tulivuori korkeus on 2.622 metriä merenpinnan yläpuolella ja on aktiivinen kraatteri. Garut nähtävyydet tässä on sen viehätys kaunis luonnollinen Panorama mountain, jossa camping on mielenkiintoinen, kuten myös luonnonpuistossa kraatteri.

Joitakin toimia, jotka voidaan suorittaa muille, Retkeily, vaellus, valokuvaus ja metsän virkistys. Tämä olisi erittäin sopiva niille, jotka rakastavat luontoretkiä metsän läpi.

Mount Papandayan sijaitsee kylän Sirna Jayassa ja Sacred tuoksu Village, Indonesia Sub-District, Garut, vain noin 15 kilometrin päässä Garut kaupungin keskustasta. Tämän perusteella on myös varattu tutkimuskohteisiin kasviston ja eläimistön luonnonsuojelualue.

Lue myös: Lembang, Bandung Mt. Tangkuban Perahu viehätys

Cangkuang temppeli
Cangkuang temppeli
2. Valitse Cangkuang temppeli

Tämä on Hindu temple sijaitsee Garut, tämä temppeli on ollut kuningaskunta, Sunda Markus valtakunnan ajoista eli ensin. Cangkuang temppeli Cangkuang, Leles, Garut alueella kylässä.

Cangkuang temppeli on kulttuurinen perintö, joka oli säilynyt tähän asti. Cangkuang temppeli nimi on peräisin village, kylä on Cangkuang nimi.

Cangkuang itse kylän nimi tulee puun kehotti Cangkuang Tree (Pandanus Furcatus) ovat paljon ympäriinsä isovanhempi Arif Muhammad palvelija hauta nimi.

Kuuma vesi Cipanas Arrow
Kuuma vesi Cipanas Arrow
3. kylpylä Cipanas Arrow

Hot spring matkailualue Cipanas Garut on Garut suositut matkailunähtävyydet. Näitä nähtävyyksiä ovat aina täynnä vierailijoita. Löydät monet Hotellit, majatalot, bungalow siellä. Sijainti Cipanas kuuma kevät ei ole kaukana kaupungin keskustasta vain noin Arrow 6 km. helposti sinne pääsee 15 minuutissa.

Kuumaa vettä Cipanas sisältää erilaisia mineraaleja, jotka ovat hyväksi terveydelle kehon sekä ottaa parantavan ominaisuuksia. Käyttöveden lämpötila vaihtelee 37-46 astetta.

Ulkouima kylpylä nuorentaa kehon ja löysää jäykkiä lihaksia kuin rentoutumista. Cipanas Arrow-alueella voit myös tehdä patikointi- ja varjoliito Mount Thunder.

Siellä Indonesiassa Garut
Siellä Indonesiassa Garut
4. sieltä, Indonesia

Siellä on järvi, Indonesia, ympäröivät riisipellot ja kylien väkiluku on luonteeltaan vuoristomaisema, joka niin kiehtoo. Nähtävyydet Garut tässä, löydät monia aktiviteetteja, kuten kiipeily bambu roppakaupalla, pyöräillen vedessä, kanootti, kalastusta ja vesihiihtoa.

Kaunis luonnollinen panorama on tärkein vetonaula, Indonesia, Garut varma matkailukohteita on tulossa suosittu matkailukohde Balkanvuorten juurella.

Täydellinen julkisten tilojen matkailualalla varmistaa matkasi on hauskaa on olemassa. Alkaen Arrow center matkustaa paljon 13 kilometriä voi päästä sinne, Indonesia tai matkustaa noin 30 minuuttia.

Valkoinen kraatteri Telagabodas
Valkoinen kraatteri Telagabodas
5. valkoinen kraatteri Telagabodas

Jos haluat käydä nähtävyyksiä Garut ladataan, luonnon kauneus valkoinen kraatteri Telagabodas oli mielenkiintoinen. Telagabodas eli White Lake.

Paikoin nämä Arrow tunnet niin tuore vuoristoilmassa katsomassa Khalifa vihreät kukkulat. Yleensä sen kauneus ei ole paljon erilainen mitä

tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun

24 komentar:

 1. شركة تنظيف منازل بالخبر

  شركة تنظيف منازل بالخبر شركة المثالية هي افضل شركة تنظيف بالخبر يمكنكم التواصل معها للحصول علي افضل خدمات تنظيف المنازل والشقق والفلل والبيوت والمجالس والكنب والسجاد والموكيت والمفروشات بجودة عالية ومواصفات قياسية حيث تعد شركة تنظيف منازل بالخبر اولي الشركات التي التي تخصصت في مجالل التنظيف بالخبر ولديها خبرة كبيرة وعمالة ماهرة وادوات تنظيف حديثة وطاقم عمالة مدرب علي اعلي مستوى فلا تترددوا في الاتصال بشركة المثالية للتنظيف بالخبر وسوف تحصلون علي افضل الخدمات المنزلية من نظافة ومكافحة حشرات بارخص الاسعار

  BalasHapus
 2. شركة تنظيف منازل بالجبيل
  افضل شركة تنظيف بالجبيل
  شركة تنظيف شقق بالجبيل
  شركة تنظيف فلل بالجبيل
  شركة تنظيف بيوت بالجبيل

  افضل خدمات شركة المثالي جروب للتنظيف بالجبيل نظافة شاملة للمنازل والشقق غسيل جميع انواع المفروشات والكنب والسجاد صيانة دورية للمنزل والمسابح اسعار مميزة بجودة ومواصفات قياسية بخصومات هائلة مع شركة المثالي جروب بالجبيل

  BalasHapus
 3. شراء اثاث مستعمل بالرياض
  شراء الاثاث المستعمل بالرياض
  محلات شراء الاثاث المستعمل بالرياض
  ارقام الاثاث المستعمل بالرياض
  حقين الاثاث المستعمل بالرياض
  شراء اثاث مستعمل
  شركة مكافحة حشرات بجدة
  مكافحة حشرات بجدة
  شراء الاثاث المستعمل بجدة ومكة
  شراء اثاث مستعمل بالرياض
  شركة شراء اثاث مستعمل بالرياض
  ارقام الاثاث المستعمل بالرياض
  محلات شراء الاثاث المستعمل بالرياض
  حقين الاثاث المستعمل بالرياض
  أعزائنا العملاء ، يمكنكم شراء الاثاث المستعمل بالرياض من خلال متخصصين بشراء الاثاث المستعمل ، حيث نحن قادرين على شراء الاثاث المستعمل لديكم بأعلى الأسعار الممكنة فلدينا خبرة في شراء الاثاث المستعمل تمتد لدى أكثر من عشرون عاما في مجال المتاجرة بالاثاث المستعمل وإعادة تدويره مره أخري بعد صيانته وتنظيفه وإصلاح كافة عيوبه ، كلا منا يحتاج في بعض الأوقات إلى تغيير الديكور الخاص ببيته ليس فقط لديكور المنزل من حيث الشكل وإنما أيضا نحتاج إلى تغيير ديكور الاثاث لدي منازلنا ، وهنا يقع صميم عملنا حيث نقوم نحن بعض التواصل مع أحد مندوبينا بمعاينة الاثاث لديك والتواصل معك لأعلى سعر ممكن لبيعه ثم نقوم باصلح كافة العيوب المتواجدة بالاثاث وإعادة عرضه مرة أخرى لدينا في محلات شراء الاثاث المستعمل بالرياض وخصيصا بالحراج

  BalasHapus