Minggu, 11 Januari 2015

tempat wisata di garut murah

Очарованието на туристически места в Garut се намира в естествената си красота, очарователен. Арарут е известно, тъй като дълго време с популярни тур дестинации, сред тях планината Papandayan, термални бани Cipanas, Индонезия до там. От град Бандунг можете да пристигнете в Арарут с пробег пътуване до 60 километра.

Арарут е известен със своите типични подаръци, наречен dodol Garut. В допълнение към храни Арарут също има голямо име в света на занаятите кожа. Редица шивашки продукти от кожата, като яке и ръкавици е признала качеството му като един от най-доброто от региона на Западна Ява.

Много неща, които може да се направи в Garut, вариращи от посещението на редица забележителности, проучване на кулинарни Арарут Maranta Arundinacea, за Магазин за разнообразие от кожени изделия като обувки, яке и др.

Поради местоположението си в южната част на Западна Ява тогава Арарут също има плажове с панорамен морски изглед. Един от акцентите е на плажа Santolo, разположени около 3,5 часа от Garut центъра.

Прочетете също: този 8 забележителности в Бандунг най-известните



Туристически атракции в Garut
По-долу са някои от забележителности в Garut на най-популярните и интересни за посещение. Повечето от туристическите дестинации в Garut е завладяващ природни забележителности.

Планината Papandayan в Garut
Планината Papandayan в Garut
1. планината Papandayan

Планината Papandayan е вулкан с височина 2.622 метра над морското равнище и е активен кратер. Garut атракции това има своя чар в красива естествена панорама, Кратерът на планината, където къмпинг е интересно, както и в природния парк.

Някои от дейностите, които може да се извърши, наред с другите, трекинг, Туризъм, фотография и горски отдих. Това би било много подходящо за тези от вас, които обичат природата разходки през гората.

Планината Papandayan се намира в село на Sirna Jaya и свещени ароматната село, под-окръг на Индонезия, Garut, само около 15 мили от центъра на град Garut. В мотивите на тази природа има и природен резерват за научните интереси на флората и фауната.

Прочетете също: очарованието на Lembang, Бандунг в Mt. дестинация намира

На Cangkuang храма
На Cangkuang храма
2. при Cangkuang Храм

Това е един хиндуистки храм, разположен в Garut, този храм е издържал от дните на кралство на Sunda Христина в кралство, т.е. първо. На Cangkuang Храм, разположен в село Cangkuang, Leles, Garut област.

На Cangkuang храм е културно наследство, което остава запазена до сега. На Cangkuang храма името произхожда от името на село, че селото на Cangkuang.

Името на селото на Cangkuang себе си идва от името на едно дърво, наречено на Cangkuang дърво (Pandanus Furcatus), че има много около гроба на служител на развъдни Мохамед Ариф.

Топла вода Cipanas Арарут
Топла вода Cipanas Арарут
3. минералните бани Cipanas Арарут

Гореща пролет туристически район в Cipanas Garut е един от най-популярните туристически атракции в Garut. Тези забележителности са винаги претъпкан с посетители. Можете да намерите много хотели, ханове, за бунгало там. Местоположение на Cipanas тази гореща пролет не е центъра на града, само около Арарут 6 км, лесно можете да получите там за 15 минути.

Гореща вода в Cipanas съдържа различни минерали, които са добри за здравето на тялото, както и като лечебни свойства. Топла вода температура варира от 37 до 46 градуса по Целзий.

В открито терми, можете да Обновявам тялото и разхлабят твърда мускулите, както и почивка. В областта на Cipanas плодове можете също да изберете да правят туризъм и парапланеризъм в планината гръм.

Там в Garut, Индонезия
Там в Garut, Индонезия
4. оттам, Индонезия

Има езеро, Индонезия, заобиколени от оризови полета и села с население от планинска природа панорама, която така пленява. Туристически атракции в Garut на този един, можете да намерите много дейности, като катерене бамбуков сал, водно колело, кану, риболов и водни ски.

Красива естествена Панорама е главната атракция там, Индонезия, Garut безпогрешен туристически дестинации става популярна като туристическа дестинация, привличащ семейства.

Пълна обществени съоръжения в областта на туризма ще гарантира, че пътуването ви ще бъде приятно за съществуващ там. От центъра на Арарут ще пътуват до 13 мили за да можете да получите там, Индонезия, или пътуват около 30 минути.

Бели кратер Telagabodas
Бели кратер Telagabodas
5. бял кратер Telagabodas

Ако искате да посетите забележителности в Garut е заредена, след това на естествената красота на бели кратер Telagabodas е интересна. Telagabodas, което означава бял езеро.

tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun

7 komentar:

  1. I blog frequently and I really appreciate your information. This great article has truly peaked my interest.

    http://prokr.com/furniture-moving-company-dammam/

    shoala.net/

    BalasHapus
  2. Good article! We will be linking to this particularly great article on our site. Keep up the great writing.




    http://fordaws.com/



    https://prokr.com/blog/


    افضل عيادة اسنان بالرياض

    BalasHapus
  3. Good article! We will be linking to this particularly great article on our site. Keep up the great writing.

    Prokr.com


    3idat.com/jeddah


    3kary.com

    BalasHapus