Minggu, 11 Januari 2015

tempat wisata d garut jawa barat

L'encant dels punts turístics a Garut rau en la seva bellesa natural, amb encant. Arrowroot ha estat coneguda des de molt de temps amb un destins turístics populars, entre ells Papandayan Mount, tèrmica banys Cipanas, Indonèsia fins allà. De la ciutat de Bandung, es pot arribar al Arrowroot amb quilometratge viatges fins a 60 milles de distància.

Arrowroot és famós pel seu típic regal botiga anomenada dodol Garut. A més aliments, Arrowroot també té un gran nom en el món de l'artesania de cuir. Una sèrie de productes de roba de la pell, com ara una jaqueta i guants ha reconegut la seva qualitat com un dels millors de la regió de Java occidental.

Un munt de coses que es poden fer a Garut, que van des visitar un nombre d'atraccions, explorant la culinària Arrowroot Maranta Arundinacea, a la botiga per una varietat de productes de cuir com sabates, la jaqueta, etc.

Per la seva situació al sud del Java occidental, llavors Arrowroot també té platges amb vistes panoràmiques al mar. Un dels aspectes més destacats hi ha la platja de Santolo, situat a uns 3,5 hores Garut del centre de ciutat.

Llegiu també: aquest 8 d'interès a Bandung més famosos



Atraccions turístiques a Garut
Els següents són una sèrie de llocs d'interès a Garut dels més populars i interessants visitar. La majoria de les destinacions turístiques a Garut és un captivador atractius naturals.

Mont Papandayan a Garut
Mont Papandayan a Garut
1. Mont Papandayan

Mount Papandayan és un volcà amb una elevació de 2.622 m sobre el nivell del mar i disposa d'un cràter actiu. Atraccions Garut aquest té el seu encant en una bella panoràmica natural, el cràter de la muntanya, on càmping és interessant, així com ser al parc natural.

Algunes de les activitats que es poden realitzar, entre d'altres, Senderisme, fotografia i recreació forestal. Això seria molt adequat per a aquells de vostès que estimen d'itineraris de natura pel bosc.

Mount Papandayan es troba en el poble de Sirna Jaya i sagrats Fragrant Village, el districte d'Indonèsia, Garut, només unes 15 milles del centre de la ciutat de Garut. Als jardins d'aquesta naturalesa, també hi ha un parc natural destinat per als interessos d'investigació de la flora i la fauna.

Llegiu també: l'encant de Lembang, Bandung en Mt. Tangkuban Perahu

El Temple de Cangkuang
El Temple de Cangkuang
2. el Cangkuang Temple

Aquest és un temple hindú situat a Garut, aquest temple ha resistit des dels dies de la Unit de sonda Galuh Unit, és a dir, primer. El Temple de Cangkuang està situat al poble de Cangkuang, Leles, Garut districte.

El Temple de Cangkuang és un patrimoni cultural que va romandre conservat fins ara. El Cangkuang Temple nom prové el nom d'un poble, poble que Cangkuang.

El nom del poble de Cangkuang si mateix prové el nom d'un arbre anomenat el Cangkuang arbre (Pandanus Furcatus) que hi ha molts al voltant de la tomba del servidor de l'avi Arif Muhammad.

Aigua calenta Cipanas Arrowroot
Aigua calenta Cipanas Arrowroot
3. aigües termals Cipanas Arrowroot

Àrea de turisme termal a Cipanas Garut és una de les atraccions turístiques populars a Garut. Aquestes vistes són sempre omple de visitants. Vostè pot trobar molts hotels, fondes, per l'hotel hi ha. Localització de Cipanas aquesta primavera calenta no és gaire lluny del centre de la ciutat, només sobre Arrowroot 6 km. es pot fàcilment arribar en 15 minuts.

D'aigua calenta a Cipanas conté diversos minerals que són bons per la salut del cos, així com tenir propietats curatives. Rangs de temperatura aigua calenta de 37 a 46 graus centígrads.

A banys termals exteriors podreu rejovenir el cos i afluixar músculs rígids, així com per a la relaxació. A la zona de Cipanas Arrowroot, també podeu fer senderisme i parapent a Mount tro.

Allà a Garut, Indonèsia
Allà a Garut, Indonèsia
4. des d'allà, Indonèsia

Hi ha un llac, Indonèsia, envoltat de camps d'arròs i pobles amb una població de panorama de natura de muntanya que tant captiva. Atraccions turístiques a Garut en aquest cas, vostè pot trobar moltes activitats, com ara escalada la Bassa de bambú, aigua amb bicicleta, canoa, pesca i esquí aquàtic.

Una bella panoràmica natural és una atracció principal allà, Indonèsia, Garut segura turístic esdevé popular com una destinació turística atreure famílies.

Un total d'equipaments públics en l'àrea de turisme s'assegurarà que el seu viatge serà agradable per a ser-hi. Des del centre de Arrowroot, et vols viatjar tan lluny com 13 milles per poder arribar-hi, Indonèsia o viatjar al voltant de 30 minuts.

Cràter blanc Telagabodas
Cràter blanc Telagabodas
5. blanc cràter Telagabodas

Si voleu visitar les atraccions turístiques a Garut està carregat, llavors la bellesa natural de blanc cràter Telagabodas era interessant. Telagabodas que significa White Lake.

En llocs aquests Arrowroot, se sentirà l'aire tan fresc de la muntanya, veient els verds turons del Khalifa. En General, la seva bellesa no és molt diferent amb què pot

tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun

3 komentar: