Minggu, 11 Januari 2015

tempat rekreasi darajat garut

Charme i turiststeder i Garut ligger i sin naturlige skønhed og charmerende. Arrowroot har været kendt siden lang tid med en populær tour destinationer, heriblandt Mount Papandayan, termiske bade Cipanas, Indonesien indtil der. Fra Bandung city, kan du ankommer i Arrowroot med kilometertal rejse så vidt 60 miles væk.

Arrowroot er berømt for sine typiske gavebutik kaldet dodol Garut. Ud over fødevarer har Arrowroot også et stort navn i verden af læder håndværk. En række af beklædningsgenstande fra huden, som en jakke og handsker har anerkendt dets kvalitet som værende en af bedste af regionen West Java.

En masse ting, der kan gøres i Garut, lige fra at besøge en række attraktioner, udforsker den kulinariske Arrowroot Maranta Arundinacea, at shoppe for en række læderprodukter som sko, jakke, osv.

På grund af sin beliggenhed i den sydlige del af West Java har Arrowroot derefter også strande med panoramaudsigt over havet. Et af højdepunkterne er stranden Santolo, beliggende omkring 3,5 timer fra Garut centrum.

Læs også: denne 8 seværdigheder i Bandung den mest berømteTuristattraktioner i Garut
Følgende er en række attraktioner i Garut af de mest populære og interessant at besøge. De fleste af turistdestinationer i Garut er en fængslende naturlige attraktioner.

Mount Papandayan i Garut
Mount Papandayan i Garut
1. mount Papandayan

Mount Papandayan er en vulkan med en højde af 2.622 m over havets overflade og har en aktiv krater. Garut attraktioner denne ene har sin charme i en smuk naturlig panorama, krateret af bjerget, hvor camping interessant, samt være i at naturpark.

Nogle af de aktiviteter, der kan udføres, blandt andre, trekking, vandreture, fotografering og forest recreation. Dette ville være meget hensigtsmæssigt for dem af jer, der elsker natur ture gennem skoven.

Mount Papandayan er beliggende i landsbyen af Sirna Jaya og hellige duftende Village, sub-distriktet i Indonesien, Garut, kun omkring 15 miles fra centrum af byen Garut. På grund af denne art er der også et naturreservat, der er øremærket til forskningsinteresser af flora og fauna.

Læs også: charme over Lembang, Bandung i Mt. Tangkuban Perahu

På Cangkuang templet
På Cangkuang templet
2. på Cangkuang templet

Dette er en hinduistisk tempel beliggende i Garut, dette tempel har stået siden dagene af Kongeriget af Sunda Galuh Kongerige, dvs først. På Cangkuang tempel beliggende i landsbyen på Cangkuang, Leles, Garut distrikt.

På Cangkuang templet er en kulturel arv, som forblev bevaret indtil nu. På Cangkuang Temple stammer navn fra navnet på en landsby, at landsbyen på Cangkuang.

Navnet på landsbyen på Cangkuang, selv kommer fra navnet på et træ kaldet på Cangkuang Tree (Pandanus Furcatus) at der er mange omkring graven af en tjener for bedsteforældre Arif Muhammad.

Varmt vand Cipanas Arrowroot
Varmt vand Cipanas Arrowroot
3. termiske bade Cipanas Arrowroot

Hot spring turistområdet i Cipanas Garut er en af de populære turistattraktioner i Garut. Disse seværdigheder er altid fyldt med besøgende. Du kan finde mange hoteller, kroer, at bungalow der. Placering af Cipanas denne varme forår er ikke langt fra byens centrum, kun om Arrowroot 6 km. du kan nemt komme dertil inden for 15 minutter.

Varmt vand på Cipanas indeholder forskellige mineraler, der er gode for sundheden i kroppen samt at have helbredende egenskaber. Varmt vandtemperatur varierer fra 37 til 46 grader Celsius.

I den udendørs termiske bade, du kan forynge kroppen og løsne stive muskler, samt med hensyn til afslapning. I området i Cipanas Arrowroot, kan du også vælge at gøre vandreture og paragliding på Mount torden.

Der i Garut, Indonesien
Der i Garut, Indonesien
4. derfra, Indonesien

Der er en sø, Indonesien, omgivet af rismarker og landsbyer med befolkningen i naturen bjergpanorama, så fascinerer. Turistattraktioner i Garut på denne ene, kan du finde mange aktiviteter, såsom klatring bambus tømmerflåde, vand cykling, kano, fiskeri og jetski.

En smuk naturlig panorama er en største attraktion, Indonesien, Garut surefire turistmål er ved at blive populær som turistmål tiltrække familier.

En komplet offentlige faciliteter inden for turismen sikrer at din tur vil være sjovt for at være der. Fra center Arrowroot, vil du rejse så langt som 13 miles at komme dertil, Indonesien eller rejse omkring 30 minutter.

Hvid krater Telagabodas
Hvid krater Telagabodas
5. hvidt krater Telagabodas

Hvis du ønsker at besøge seværdigheder i Garut er indlæst, så den naturlige skønhed af hvide krater Telagabodas var interessant. Telagabodas betyder hvid sø.

Steder disse Arrowroot, du vil føle dig så frisk bjergluft, ser de grønne bakker i Khalifa. Dens skønhed er generelt ikke meget anderledes med hvad kan

tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun | tempat wisata garut sampireun

11 komentar:


 1. شركة المثالية للتنظيف

  شركة المثالية توفر علي ربة المنزل عناء التنظيف، والمواظبة علية بإستمرار، خصوصا وأن ربة المنزل الآن يكون عليها مهام كثيرة شاقة ولا يكون لديها مساحة من الوقت للقيام بمهام التنظيف، وليس فقط التنظيف هي من مهام الشركة بل أن الشركة أيضاً تُقدم مجموعة مُختلفة من الخدمات الأخرى التي تخدم راحة عُملائها، بالإضافة إلي تقديم مُستوي عالي من الكفاءة في تنفيذ الخدمة.
  خدمات شركة المثالية:
  ولأن شركة المثالية تقوم علي راحة عُملائها في تقوم بتوفر مجموعة مُختلفة من الخدمات مثل:
  • تنظيف الستائر.
  • تنظيف المفروشات.
  • تنظيف السجاد والموكيت.
  • تنظيف الكنب.
  • تنظيف المجالس.
  • مُكافحة الحشرات.
  • رش مُبيدات.
  • تسليك مجاري.
  حيثُ أن لدينا مجموعة من أكفأ العمُال والأيدي العاملة، بالإضافة إلي اننا يوجد ليدنا أحدث أنواع الأجهزة والماكينات التي تُساعدنا في عملنا، بالإضافة إلي أن المساحيق المُستخدمة في عمليات التنظيف نقوم بإستيرادها من الخارج، وهي مُصرحة من وزارة الصحة ولا ضرر عليها.
  كما أن شركة المثالية تستقبل تليفونات عُملائها علي المدار اليوم لإستقبال طباتهم وإستفسارتهم بإستمرار.
  عزيزي العميل نُحاول أن نوفر لك جميع ما تحتاج إلية، علاوة علي ان أسعارنا لا تقبل المُنافسة.

  BalasHapus